namnmössa


Ja kunde inte hålla min så nu har jag beställt en namnmössa åt lillgrodan min :) Det kommer stå NEA lodrätt! Supergulligt ju! Åh sen är de ju skitbra när hon ska börja på dagis för då är de ingen som kan ta fel mössa, vilket kanske hjälper att minska risken för löss när dom tiderna kommer :P

Idag har vi snurrat på stan med karin och sen åkte vi och grattade syster som fyller 19 år idag! Så grattis till dig gumman <3

Ne nu blir de sängen för imorgon ska jag och Nea åka med karin och hälsa på våran kära mormor i Hennan :) så mysigt att nea får mysa lite med sin gammelmormor!

Iaf så hade jag min "vägardag" idag! På 8 dagar har jag gått ner 1,7 kg vilket känns jättebra efter att jag har fuskat en hel del i helgen ;P

Ne nu blire sängen!
Pössar




men weeeho för imorgon!

Ja imorgon blir de nått glas vin och nån öl :) fy tusan va kul vi ska ha de!
kommer ett gäng hit, några av syrran kompisar och mina :D åh fasen va vi ska skaka rumpen sen på krogen ;D

Nea ska sova över hos sin pappa för första gången, jag är skitnervös över detta men de kommer nog gå superbra! Ringer han så springer jag dit på mindre än 5 min! :) men de kommer nog bli kul för henne att vara umgås själv med pappsen sin!

Åh men mitt största problem nu är vad fan jag ska ha på mig imorgon?! :S jag har inga snygga kläder som ja kan ha än :( blir nog en snabbrund på stan imorgon efter jag har lämnat Gullungen min!



Nea har lagt sig såhär i typ en månad nu men nu börjar hon att ta sig på rumpan och gör massa roliga miner :D gud va söt hon är <3

Längtar tills imorgon kväll!



Full rulle som vanligt!


Idag gick vi ner till mammagruppen tillsammans med Lina och Milan :)
Sen tog vi en prommis till maxi och sen hem hit igen och gjorde lunch, pärlpyssling och ta ta hand om två trollungar som gör lite som dom vill :D haha! sötisar<3

Åh Lina, nu kommer du skratta om då läser detta, jag tänkte gö som du sa att bara ta halva semlan för jag hade 8p kvar men inte fan kunde jag låta bli att proppa i mig hela! FAN! så där rök lite av bonusen så de blir en öl mindre på lördag ;D haha!

Ne nu ska jag ta å hänga tvätt och sen måste jag ta å gägga i färg i håret innan helgen. Vi får ka se hur de kommer bli :D lite svårt att göra på sig själv när man inte ser där bak :D menmen!

Kommer bilder på slutresultatet senare!

kramen

Känns toppen!

Hej alla glada!

Jag hade min vägdag idag så imorse när jag vägde mig så hade jag gått ner 0,9kg på bara en dag :D haha! men de är ju för att jag vägde mig på morgonen den här gången och när ja vägde in mig så gjorde jag ju de på dagen. Jag ska inte väga mig nu på en vecka så de ska bli spännande å se nåsta måndag hur de har gått :)
De känns iaf toppenbra!

Nu ska jag bygga lite pärlor innan "familjen annorlunda" :)

Min älskade go´rumpa som inte gör nått annat än å rynkar på näsan just nu <3




hare bra! puss



Ne nu jäklar..

 Tjo!

Nu har jag också gått med i viktväktarna, känns som alla jag typ umgås med har börjat med de och de funkar ju så då tänkte jag; ÄÄh va fan, jag börjar väl jag med! ;D så till alla kläder i garderoben.. HERE I COME!
Ja är så jäkla peppad nu! För jag trivs inte i stl L, ska sikta på M (men har inget emot att komma i S heller ;P)

Idag ska jag ta en prommis till jobbet :) mamma kommer hit och passar Nea medans. Världens bästa mormor då lixom <3 

men iaf så blev jag riktigt förbannad igår! Jag var nära att ringa upp en viss person och fråga va tusan den höll på med?! Hur fan tänker du ibland lixom?! jag vet att denna person läser min blogg så känner du dig skyldig så har jag bara ett råd: Ta och tagga ner lite annars kommer du nog få många emot dig!
Jag skulle egentligen berättat hela grejen för då hade ni nog alla förstått varför jag blev förbannad!
Man gör bara inte sådär!

Jag skulle ju ha färgat håret häromdagen men de är ju så jäkla svårt att göra de själv när man inte ser nått där bak :D mamma kanske vill hjälpa mig idag efter jobbet.

Ne nu läre jag ta å diska innan gorumpen vaknar :)

Seee u laeeetör! ;D pöss







Lillan<3

Älskar denna go´rumpa så mycket så det nästan gör ont i hjärtat <3

 



Freeeeeeedag


Hej Hej!

allt gick bra idag på mvc :) Nea charmade alla där, sötisen min<3

Sen gick jag mot stan och träffade på Angelica och Sarah plus småttingarna som satt å skulle äta så vi gjorde som sällskap :) jag passade även på att köka lite! sen virra vi runt lite. Jag köpte hårfärg som jag nog ska ta å gägga på ikväll när tösen hoppat i säng! spännande å se hur de blir :D tog typ foxy brown, har inte provat den nån gång!

Efter mvc så gick ja till apoteket å hämtade ut mina p-piller, passade även på att köpa en tandborste och tandkräm till lillan, å inotyol salva :)

Nu ska jag ta å busa lite med hjärtat mitt!
Plus att jag tror att "marulken" har simmat bort, för jag har inte sett till honom på nån dag nu ;O

Kommer bilder senare när jag har färgat hööööret ;D

pöss

trerättersmiddag!


Tjabba!

Imorse fick jag och Nea besök vid åttatiden av kusin Karin :) vi låg fortfarande kvar i sängen när hon kom å myste lite! skönt. tur att karin inte är så brydd ;D
Vi åt lite frukost och sen har vi bara tagit de lugnt å snackat lite skit :) tack för att du kom <3 så himla skönt att få prata av sig ibland!

senare på eftermiddagen åkte jag, lillan och syster å grattade låtsassyrran Linn som blir 17 år idag :)
 
Runt sextiden var vi hemma igen och då stog per-erik å väntade på oss vid dörren för han skulle vara med Nea ikväll medan jag åkte på en avslutningsmiddag med syrrans projektgäng i skolan :) Jag hade så himla trevligt och nu sitter jag här med en proppfull mage efter en sjuuuukt god trerättersmiddag! tack tack! fick även en ros av gänget :)

Men iaf så har tösen varit mycket bättre med ätningen! :) gröten i morse gick ner hur lätt som helst! även lunchen oxå. Men sen när hon skulle få gröt igen som mellis så gick inte de, men då provade vi välling och de gick lite bättre! Per-erik fick även i henne en flaska välling innan hon la sig :) så himla skönt att hon får i sig hyffsat bra nu iaf. Gorumpen min <3 Åh vad jag älskar henne<3
Hon har även börjat att rynka ihop näsan lr va man ska kalla de för när hon flinar :D sötare unge får man ju leta efter <3

Imorgon ska jag till mvc och fixa p-piller och får se om jag lägger mig i "gynstolen" också eftersom jag inte har gjort de sen förlossningen :)


Nyvaken men ändå överlycklig liten tös <3 mammas älskling<3




Nu ska jag nog ta och lägga mig i sängen å läsa lite!
Sov gott, puss!




onsdag


Hallon!

Sitter just nu å väntar på att tvätten ska blir klar så jag kan hänga den.
Jag har haft så SJUUUKT ont i huvudet ikväll! fick mensen imorse så de kanske beror på de, va vet jag?!
Idag så gick jag ner till busstationen till halv elva å tog bussen till iggesund för att umgås med frida och elai innan mammagruppen :) vi lunchade, fikade å bara myste! vilken toppentjej frida är asså! ;D

Men vi tog bussen hem tio i fyra med Sofie och hennes tös Saga, tur dom tog samma buss för de var en "hög" buss så vi måsta lyfta upp vagnarna för trappan. Drygt va de men vi lyckades! :D sen gick vi en snabbis på stan för att invänta centrumbussen hem!

Nea har som vanligt ätit jättedåligt idag :( när hon skulle äta middag så kräktes hon två gånger, för så fort hon får nått i munnen så får hon kväljningar( lr hur de nu stavas), spelar ingen roll om de är mat, gröt, frukt, efterrätt lr så! till å med smörgåsrån :S
Så ja ringde mamma å hörde va hon trodde att de var, men hon tyckte att jag skulle ringa till hälsocentralen imorgon å boka tid så dom fick kolla om de är nått med halsen. För jag har märkt att hon vägrar att svälja! När hon är riktigt hungrig så gapar hon ibland för gröten men sväljer inte! :( åh dricker hon vatten så sätter hon bara i halsen. Man blir ju lite orolig när man inte har nån koll lixom :S å hon får ju inte i sig nått!
Jag har försökt med att låta hon äta själv men inte de duger heller.

Nån som har nå tips lr tror sig veta vad som är på gång?
Skulle bli superglad för lite hjälp! Tack  :)

Nu ska de hängas tvätt!

Hare bra! puss



glömde bort..


Att berätta att Lillgrodan nog håller på att få tänder. Hon har "tandbajsat" i snart en vecka, å de är fan de värsta lukten jag har varit med om! FY TUSAN! bläää! Å feber hade hon för nån dag sen.
Jag har märkat att hon är mer gnällig om dagarna och även nätterna!

Men hon har blivit så dålig på att äta :( Hon som ALDRIG har vägrat att äta! så nu är jag typ glad om hon får i sig lite gröt.

Men visst är de för tändernas skull hon vägrar äta?! Å hur många dagar brukar de ta innan dom spricker upp?

Kramen


Ute och ränner!


Halloj!

Nu äntligen har jag fått tid och satt mig ner! :D Fullt ös här om dagarna sörrni!
Idag gick vi ner till mammagruppen med Lotta & Stella, var där å busa till halv ett sen så lunkade vi ner mot stan och mötte Angelica & Milo som vi lunchdejta å rännde runt på stan med.
Jag fick med mig några påsar hem ( bara saker som behövdes köpas ;D.)

En väska som jag länge velat köpt, som jag ska använda som skötväska/handväska. Jag har ju använt Neas Mini-fjällrävenväska som skötväska men jag får inte plats med alla saker i den, så nu kommer hon få ha alla leksaker som ska med överallt i den istället :) så fort hon ser den så blir hon överlycklig! Hon vet att de är hennes! <3

Sen så köpte jag två pyjamaser i stl 80, för igår rensade jag i Neas garderob, åh de försvann en hel kartong med kläder, så då hade hon bara tre pyjissar kvar vilket inte riktigt räcker när man har en spyfluga till dotter :D <3

En silikon hak-klapp och en pipmugg behövdes också :)



Igår var de full rulle här hemma :) På förmiddagen fick vi besök av Lina & Milan och senare så kom Lotta & Stella! Trevligt med sällskap!

 

Superglad och samlar lite smulor från smörgåsrånet :) älskar dig! <3


Jag har även fått order om att sluta kalla dejten för "dejten" :D så han får väl som han vill, hädanefter blir de "marulken" ;D Haha!

pöss hej!


jäkla mensvärk!

Tjing på er!

Fy fan vilken mensvärk jag har haft nu i typ två veckor! :( ja som aldrig brukar ha problem med de.. Börjar fasen bli orolig att nått är på tok! får se om den kommer snart annars vet ja inte vad ja gör!
Ska ta en prommis ner på stan idag så då blir de lite bättre när man får röra på sig :) Läre köpa en present åt Leffe som fyllde år igår :)

Igår åkte vi med Lina å Milan till Frida å Elai och myste med dom en tag! :) måste vi ta å göra om!

Nu läre jag hoppa in i duschen å sen diska :D sköj va?! ;D

See u later! pöss


21 år


Tjoho!

Nu är både jag och Nea helt slut :) Idag var vi på mammagrupp från 10.30-12.30 så jag tog en prommis dit och hem. Åh fy tusan va svettig jag var när ja kom hem, sprang nästan upp för gymnasiebacken för vi skulle följa med Lotta och Lina + småtrollen till iggesund och bada, så de var lite brottom att komma hem å packa :)
Vi alla bada sen så fick småttingarna kläder på sig å sen gick vi tillbaka in så vi mammor fick simma några längder var! Snacka om jag skakar lite i benen nu! skönt sörrni ;)

Men iaf så vill ja tacka alla för igår <3 Ja hade en sån himla bra födelsedag! :) Tack tack!

Vi fick besök av: Fia, Farmor & farfar, lisa & erik, Carro, lars &ebba, Mamma & Leif, Pappa, Maria, pär & lennie, å så Dejten också förstås ;) Hihi!

Bland annat så fick jag en finan bukett av dejten och en ny blomma av mamma å leif ( mamma tyckte jag skulle byta ut min uttorkade "trädblomma" som jag vägrat att slänga ;D )

 

Hej sväjs!


Här igen..

Nu ligger tösen å sover :)
Men iaf så han ja med mycket idag! Städade garderoberna i hallen, dammsög och skura alla golv, diskat (2 ggr), bakat en morotskaka, plockat lite på toan, tagit en prommis och jobbat en timme. :)
Fick även hjälp av Erik att bära upp byrån som nu står på toan för de lukta så starkt om den fortfarande. Hoppas lukten har försvunnit tills imorgon!

Imorgon blir de till att gå på ica när nea ska sova första svängen så ja kan handla grädde å lite annat för här ska de bakas chokladtårta ;D Mums i kulan då lixom!

Eftersom de blev lite trångt i badrummet så fick lillgrodisen ta ett dopp i diskhon :) Gorumpan min <3



Älskar detta barn så sjuuuukt otroooligt mycke <3

Idag fyller Nea 7 månader och imorgon är de min tur att fylla år :)


Hej då! puss

saknar mitt <3

Helloj!

Nu hoppas jag att min go´rumpa kommer hem snart! ÅH va jag SAKNAR henne nu! har ju inte fått pussat på henne på hela dagen <3
Men jag har hunnit med en massa här hemma :)
Jag städa..

nee nu har ja inte tid, för nu kom dom :) hörs senare när fisan sover

Kidnappad =)


Hej Hej!

Nu sitter ja här helt själv och dricker lite kaffe! Syrran kom och kidnappade min go´jänta för en stund sen :)
Nea ska ju mysa med dom idag så jag ska snart sätta igång och städa å dona! Jag kommer nog få mycket mer gjort nu när ingen liten tös vill hjälpa till :)
Men jag saknar henne redan <3 men jag vet att hon har de så bra hos sin älskade moster och peppe (erik)!

Neej nu läre jag sätta igång! Mycket som ska göras :)

Hörs senare när jag tar en lite pause, lr kanske när jag kommit hem från jobbet! Tar iaf en prommis ner så jag får röra på fläsket ;D skönt i detta skitväder! haha

Puss



Älskar dig min lilla trollunge <3 Du är mitt allt!



Bowling

Tjabba!

I förmiddags när Nea sov första svängen passade jag på att spraya på byrån en sväng till, de blev inte så bra denna gång heller men nu orkar ja inte hålla på med den nå ner så imorgon ska ja nog bära upp den hit.
Inte använde jag någon mask heller så ja blev skapligt yr i bollen kan jag ju säga :D uscha!

Men iaf så for vi och bowlade vid sju, lr "blink blink-bowling" som ja kallade de för :D alltså discobowling!
Jag, dejten, syster, erik, lillebror, storebror och carro :) skoj vare!
Nea fick ha lite kvällsmys här hemma med sin mormor <3

Imorgon kommer Neas moster och kidnappar henne vid niotiden å ska busa med henne hela dagen så får jag jobba vid tolv, fixa å dona lite här hemma och så ska de bakas lite tills på måndag för då blir man ett år äldre! weeeeho! Nooot! :D
Igår bakade jag iaf kanelbullar, vanilj & mandelmassa-bullar och "ciggar-kakor" :) Ska väl försöka sno ihop en morotskaka å kanske nån tårta lr så! vi får´la se vad jag hitta på.

Nu ska jag kika på lite film! min lilla marulk till dejt ligger och sover här brevid :D

Ha´re! pöss




?

Nej jag vet inte jag e hur man ska göra! ska man bara ta å skita i allt å se vad som händer lr?!
De är ju inte så lätt ibland och veta vad å vem som är bäst för en själv...

Man blir ju bara så osäker ibland!

ge mig en en vink så jag vet hur ja ska göra snälla du!!


underbart!


Tjenixen!

Idag gick jag, nea och våran dejt ner på stan och fikade en sväng. Jag köpte tre ramar på classe (kommer bilder hur de blev sen) vi tog bussen hem å hoppade av vid ica för att handla lite :)

Lillgrodan i badbaljan ikväll <3






Nu sitter ja iaf här heeeeelt utslagen, åh så mätt i magen! :) Även idag så slapp jag laga mat ;)
Fy tusan va mums i kulan de va! Jag tror nästan jag håller på bli kär i min dejt! han ska jag nog ta å behålla ett tag ;D haha!

Här har vi middagen som stod klar på bordet när ja hade lagt tösen :) synd bara att jag han ta nån tugga å förstöra den fin laxen.
Klyftpotatis, lax, sallad och morots-tzatziki :)



Ha en underbart kväll för de ska jag ha! puss



godmorgon


Nea ligger ute i vagnen och sover å jag ska ta å vika lite tvätt nu innan hon vaknar :)

Idag efter lunch ska vi nog ta en prommis till dollar så jag kan köpa med färg så jag blir klar med byrån nån gång! Ska bli skoj :) vi får nog besök snart också skulle jag tro ;) Hihi..

See yaa! puss


Helt slut!

Hej hopp!

Idag kom syster vid tiotiden och myste med oss :) men de blev inget bullbak! vi gjorde Queesa till lunch å sen så sov lisa med Nea en sväng innan vi åkte till badhuset!
Åh va Nea tyckte de va roligt! Hon älskar ju verkligen att bada. Överlycklig va hon<3 lillgrodan min<3
Vi träffade ett mammagäng i omklädningsrummet oxå :)
Men iaf så fick vi trevligt sällskap i kisspölen ;D syrran badade tyvärr inte, badkrukan ;P
När jag och hon duschat av Nea så klädde hon på grodis och jag fick hoppa i stooooora pölen och plaska lite :) plus att jag fick ta på mig en riktigt snYYYYYYgg discoblinkande flytväst, Å inte nog med de så blev jag dragen några längder helt avslappnad, riktigt skönt va de! mysigt lixom när man hörde hur sjöräddnings-grabbsen flåsade och kämpade simmandes med kläder å allt på :D
medan ja låg där å flöt så matade syster gojäntan :) tack för allt idag, VÄRLDENS BÄSTA MOSTER säger Nea<3

Men iaf så slapp man göra middag idag för den blev jag serverad av min dejt ;) Inte illa, å jag säger bara: MUMS I KULAN! 



Hare så bra, så syns vi nog imöööra :) 
puss


 

Halloj!


Provade typ 1782 bh:ar idag men ingen satt bra! blää kände jag bara!
När ja väl tänkte ge upp å skita i allt så hitta ja en billig på rea som ha sket i å testa men vi får väl se hur den sitter sen ;D

Nu ska lillskiten få pyjje på sig och sen lite välling å sen blir de MYYYYYS ;)

puss hej!

Go´natt!


Nu ska jag hoppa i säng efter en myskväll med tv och kladdkake-ätning :)

Imorgon blir de staden med syster för att införskaffa mig en bh eftersom ja inte kan ha nån här hemma!

Höres! puss

Knäppis


Hallon!

Ja nu sitter jag här i soffan, yr å det killar i näsan plus att jag är typ vitprickig i hela ansiktet! :D
Mitt råd till er andra: få inte för er att ni ska spraymåla nått när de är så här kallt ute! Haha..
Min farfar ropade in en typ byrå+skrivbord åt mig för ett tag sen som va träfärgad men ja tänkte att den skulle vara snyggare vit så nu när nea som i vagnen passade jag på att gå ner till förrådet där den stått typ hela vintern. Jag tänkte torka av den men jag gav upp direkt eftersom vattnet från trasan frös till is på en gång. Men inte stoppa de mig inte! Jag började spraya på färgen men även där så frös ju typ färgen innan den han komma på byrån :D ja är fan dum ibland asså! men men. färgen räckte inte till hela så ja läre köpa en nu burk å då kan ja ju passa på att lägga på ett till lager så de blir bättre!
Funderar om ja ska dra lite men sandpapper sen så den ser gammal ut?! :)
kommer bilder sen när den är klar och står i lägenheten!

Idag är de söndag, så jag ska iväg och jobba nån timme sen, så då kommer nog Neas pappa å passar henne.
Tänkte ta en prommis och gå dit och sen hem så får ja röra lite på armarna :) skönt!

Ne nu ska jag ta och fixa lite här hemma!

Kram på er!






2011


Gott nytt år i efterskott!

Hoppas alla hade de kul igår! :)
Jag och Nea åkte till pappa och åt middag där med lars, carro och ebbis. Mums i kulan va gott de va! :)
Åh jag hade trevligt sällskap sen på kvällen :) så ja hade nån att skåla med på tolvslaget ;D



Känns som detta år kommer bli så jäkla bra! <3

Kram från mig och Trollungen!


RSS 2.0