snart vinter..


men hej hopp!

ja som ni kanske märker så går de inte så bra för mig att blogga varje dag som jag hade tänkt de..
men jag hinner lixom inte riktigt med allt.. Åh inte har jag orkat att koppla in mobilen till datorn hemma. Suck!

men men :) tur att jag åker hit till rogsta och myser med mina favvosar! för de är nämligen carro som påminner mig att uppdatera ;D tack vännen! åh jag är så glad att jag har er. Gud ja skuklle ju ha klättrat på väggarna utan er.. tror inte jag har sagt det för men jag älskar er <3 dig carro å fasters sötnos ;D åh brorsan oxå såklart men han skulle nog bara tycka att ja va dum i huvve om ja sa de till honom :D

iaf så fick nea för sig att hon INTE skulle sova igår kväll å inatt. Honm brukar alltid somna vid sex halv sju hemma utan problem. Lägger bara ner henne i sin säng å sen somnar hon av sig själv efter hon vänt å vridit på sig i några minuter.. men igår va hon galen! hon låg och sprattlade å skratta åt sig själv men runt halv tio slockna hon. Jag är ju glad att hon inte grinar å skriker då hon får för sig att göra så :) men sen inattt blev de hus i helvete!
Hon skrek, skrek, OCH SKREK! inget hjälpte.. men efter ett tag så gav hon sig.. Jag vill ju bara att hon ska vara tyst så vi inte väcker ebba, självklart gjorde vi de flera gånger :/ därför tvekar jag ibland att sova över här för ja blir bara stressad å känner mig elak!

men min lillgroda har lärt sig så himla mycke saker <3 hon är så duktig! hon äter lunch (inte en hel portion, utan smakisar typ) och får gröt på kvällen :) hon kan snurra runt liggandes, pratar som bara den, tar ur å stoppar in nappen på sig själv och en massa mer :) älskar dig hjärtat mitt <3

Åh jag håller även på att syr egna dreggellappar/sjalar(lr hur fan de nu stavas) till Nea :) mycke billigare och roligt är de :) ja ska lägga ut bilder nån dag!

Nej nu pladdrar jag på för mycket :D så nu får de vara nog!
hare bra så länge..

puss & kram från mig och min lillgroda ;)


:)

idag blir de en liten prommis till bättre begangnat för att kika om vi hittar nå skoj :)
ska klä på puman nu å gå å möta carro och ebbis :)

sen vid två blir de mammagrupp å efter det ska vi åka och bada i iggesund! myyys!

Åh igår sov nea utan mat hela natten.. underbart va de! hon somna vid sex å sen vaknade hon inte förän fem på morgonen men då räckte de med att jag gav henne nappen så somna hon om.. sen fick hon mat vid sex-hakv sju.. älskar min dotter <3

kram på er alla

Höst


Jag har verkligen inte haft tid att skrive nått här för jag håller på å fixar så mycket hemma i lägenheten.
Jag har möblerat om i vardagsrummet så nu har Nea fått en liten "lekhörna" lr va man ska kalla de för :)
sen har jag skruvat upp två ikea hyllor (lr de va mamma faktiskt, har inte lärt mig borra i betongväggar än. haha)

flyttat alla mina å neas kläder till våran nya "walk in garderob", som rasa ihop i fredags :/ tur jag inte höll i Nea då kan jag ju säga.. gud va läskigt de var! vart lite less då kan jag ju lova.. så nu ligger alla kläder på golvet.
Ska ringa till vaktmästarn imorgon å höra om det är han som ska fixa det lr jag själv.. det var ju iaf en idiot som hade skruvat upp hyllan innan heelt fel!

sen måste jag köpa mig några taklampor för de börjar ju bli så himla mörkt på kvällarna :)

jag donar med en massa mer oxå så de ser ut som ett bombnerslag hemma, men man får ju inte så mycket gjort när man måste underhålla lillgrodan min hela tiden.. men de blir snart fiint, hoppas jag!
Ha tålamod Sara! jag vill nämligen att allt ska fixas och bli klart på en gång.
mår dåligt när de ser förjävligt ut..

men iaf så har jag börjat gett Nea gröt på kvällen, lr typ vid sex på kvällen och hon sover mycket bättre :) skööönt som tusan! inatt vaknade hon bara två gånger.. sen vid lunch får hon typ smakportioner.. den här veckan har hon fått provat på potatis/majs och idag fick hon prova palsternacka/morot :) hon tycker det är SÅ himla gott!
mums i kulan säger hon nog ;)

Nea är nu 4 månader och väger 7040gram å är 67cm lång<3 älskar dig hjärtat!

vi var även i bollnäs igår och tittade på när Lars och Erik körde rally. En liten utflyckt, som både Nea och Ebba sov igenom :) superduper kallt men mysigt var det!

Ha de så bra sålänge!



mys hos moster

go midda!

Jag måste börja med att säga att jag fick sova hyffsat bra inatt för nea. Hon vakna bara två gånger efter tolv tiden. Tack älskling! nu väntar jag bara på att min tuttisar ska läka så hon slipper få "jordgubbsmjölk" ibland.. de kan inte vara gott lixom!

Idag har Nea somnat med moster Lisa varje gång hon sovit middag eller vad man nu säger.. Hon är så duktig min lillgroda <3 Åh tack sis för att jag har fått vila lite idag..

Nej nu ska jag ta å klä på min lite finare kläder och när nea vaknar ska vi byta om till kalas-klänningen :) för vi ska åka på fest sen och gratta min kusin Ida som har fyllt 30 år.. GRATTIS GRATTIS till dig! <3

kram kram


I´m back!



Hejsan Hoppsan!

Nu äntligen mina kära vänner har jag fixat en ny mobil, iPhone 4 (eller vad den nu heter) haha.. bra som fan!
Bättre kamera än min förra iPhone och så kan jag filma med den här :) så nu snart kommer jag lägga ut en massa kort på mig å nea å sen så ska ni få se hur jag har de hemma hos mig! åh jag kan ju koppla mobilen till datan så nu kan jag blogga lite oftare!

Sen så ska jag ta mig tid å skriva ner min förlossningsberättelse som jag har lovat er!

Så himla skönt att ha internet igen för jag kan ju säga att man inte riktigt hänger med i svängarna när man inte har suttit vid datorn på typ en månad.. så nu jäklar :) hihi..

idag har jag varit på buspalatset å haft lite fredagsbus.. skoj! måste vi göra om tjejer!

Sen blev de en runda på stan, bad med liten nea, sen en kvällsprommis till syster :) så jag har ju varit lite duktig idag å gått 4 km..

Kram Kram på er alla och sov gott!


RSS 2.0