toppenhumör


Helgen har inte kunnat blivit nå bättre! har haft de så himla bra, bästa stunden var när jag fick pussa på bönan min igen <3 som jag saknade henne!

Dagen har inte heller varit så dålig ;)

Livet leker och jag mår så himla bra!

Idag blir Nea 11 månader <3 bara 1 månad kvar till ettårs-kalas :) skoj!

Ne nu blire krama kudde, pöss





Fredag


Idag tog jag och bönan en tur ut till "plastpappi/plastmorfar" Leffe och hälsade på honom.
Sen vid fyratiden for vi vidare till Neas pappa, hon ska sova där tills på söndag. så kul och mysigt för henne!
Just nu känns det så bra att allt funkar bättre än förr. Neas pappa visar så mycket mer ansvar och det glädjer mig så otoligt mycket för både neas, min och honom skull. Dom har så roligt tillsammans och jag vet att Nea är trygg hos honom!

Efter jag pussat henne hejdå minst 27 gånger åkte jag och solade en sväng och gick på systemet. För imorgon efter jag jobbat ska jag, syster, kusin Karin och min kusin från sundsvall och hennes kompis komma hit och vi ska umgås och ha kul. Det är inte lätt att passa in någon dag då vi alla är ledig och så :) men nu äntligen! ska bli superskoj!

Jag lägger mig tidigt ikväll, ska upp kl 2 inatt och jobba, sen får vi se om jag jobbar till kl 12 lr till kl 16-17. kommer vara lite trött imorgon känner jag ;) sen blir de jobb på söndag oxå!

Men jag längtar redan till söndag och jag får hämta min ängel <3 Älskar min underbara dotter så otroligt mycket! Finns ju ingen annan som får mig att må så bra. Jag är så himla lycklig som har henne i mitt liv <3 lätt de bästa som har hänt mig!

Iaf  så ska jag ha en tupperwarekväll (lr hur fan de nu stavas) här hemma den 10 maj kl 19 och om de är någon som är sugen på att komma och kika så är de bara att hojta till, lr om ni bara är sugen på fika får ni oxå komma för självklart bjuder jag på de då oxå ;)

 
Vi hörs efter helgen! pöss





Nämen Hej!


Ja nu va de ett tag sen ja skrev, har inte riktigt haft tid. Har jobbat hela helgen :)

Idag var jag och liten på albert&helbert en sväng, jag "råkade" få med mig två par skor, skitpapper och ett par strumpbyxor hem :) kunde inte bestämma vilken färg ja ville ha på skorna så ja köpte båda, men dom kostade bara 159 kr/st. Billigt tycker jag! :) (kommer bilder sen)

Sen så åkte vi ut mot dressviken och lämnade två gitarrer till Leffe och skjutsade sen in honom till hälsocentralen. Stackarn får nu gå med gips på foten i 8 veckor :( jag och Nea ska åka ut dit och ta hade om honom till veckan :)

Peppe(erik) sitter just nu här och sover i soffan :D haha! Han kom hit med mat och sen hade han med sig en sticka med lite musik och filmer åt mig. snäll han! Han fick även en massa kramar och pussar av tösen innan hon skulle hoppa i säng. Hon är ju allt för go <3 Hon tycker om peppe hon! Han är en favorit!



Här har vi mina nyinköpa ballemöbler :) mysigt! Dom köpte jag på Ö&B för 495 kr :)

Ne nu ska jag kika lite på tv:n.

I helgen blir de massa jobb. Härligt!

Hare pöss!


RSS 2.0