Nyklippt


Idag blev det en prommis ner på stan, fyndade ett par jeans på rean och en keps åt Bönan. Hon ser så tuff och snygg ut i dom <3 ja köpte jeansen i stl 92 så hon kan ha dom längre, benen viker jag bara upp och det var knappt någon skillnad på midjan när jag jämförde med stl 86.

Neas pappa kom hit idag efter fyra och åt middag med oss och busade massa med lillan. När han var här så passade jag även på att klippa Neas lugg, hon får den ju alltid i ögonen och jag orkar inte sätta upp den i en toffs varje dag så nu är hon nyklippt å så jäkla söt :) när jag borstade fram hela luggen så fick jag se att den var mycke längre än vad jag trott, klippte av ca 5-6 cm. Kommer bilder sen!



I helgen ska jag jobba :) skoj!

HAre pöss!


Vilken helg..


Lämna tösen till sin pappa,    promenad hem,     lifta med pappa ut till silja och sov där,     jobba,     in till stan igen och hälsade på tösen,     iväg hem och duscha å spackla,      50års kalas i näsviken,      in till stan igen,     august,    sova,    prommis,     vila(halvsova),      en till prommis,     jobba,   hämta upp lillan,    långprommis hem men fullpackad vagn,     middag och nu är sitter jag här i soffan heeelt slutkörd!


En toppenhelg helt enkelt ;)


hare! pöss

Glad Påsk


Jag och Nea önskar er alla en glad påsk lite såhär i efterhand :D hihi!

Idag har jag och syrran donat med en present till våran farbror som fyller 50 år nu i helgen, vi ska dit imorgon på kalas.

Idag fick vi även finbesök av kusin Karin och gammelmormor, dom kom med påskägg åt lillan och jag fick jättefina rosor. Tack!



Även att jag hann köpa med mig ett litet påskpynt hem idag..Tänkte lite såhär när jag gick förbi dom på maxi 'men jag får väl ta och införskaffa mig en sån där jä*la tupp jag med eftersom alla andra har de' Haha, men de bästa är ju att det var rea på den, 50% ;D Vilket kap!

Bönan sover hos sin pappa inatt och imorgon. Jag ska jobba inatt, första dagen på nytt jobb så jag hoppas att det går bra. Ska bli skoj! Men jag ska nog ta och hälsa på henne imorgon när jag kommit hem från jobbet :)

Nu väntar duschen!
pöss



Go'möra!


Svar till Angelica

Jag ringde iaf upp tele2 och sa att jag inte ville ha något av det jag hade skrivit på. Jag förklarade vad den där snubben sagt och gjort, han strök uppsägningstiden och sånt och det tyckte hon jag ringde lät konstigt för så fick man tydligen inte göra :S så jag sa att dom inte behövde skicka ut något till mig så hon skulle fixa de. Tur jag fick prata med en vettig och trevlig tjej som förstod att jag inte ville ha nått efter allt snubben sagt och gjort! Så jag vet inte hur du vill göra Angelica med jag fick dåliga vibbar och sa därför upp allt :)


Igår satt jag och klurade hur jag ska göra bönans 1års tårta. Den kommer blir så himla fin och god, hoppas jag! Längtar tills jag får göra den. Ska bli kul att prova göra något annat än att köpa tårtbottnar och bara vanlig grädde ovanpå. Nu ska jag göra allt från grunden.. tårtbottnar, fyllningar, SP att täcka tårtan med plus göra egna dekorationer :) ska bli så spännande och se om det blir som jag tänkt mig!

Nej, nu ska jag ta och sätta mig och virka lite, Som den lilla tant jag är ;) haha!



Min lilla snygging <3 Älskar dig!

pöss hej!

Mandelmassa & Vanilj bullar


Bönan och jag tog oss en liten prommis ner till Maxi och storhandlade. Åh Jag vill bara tacka min mamma för "kärringväskan" hon gav mig när jag var gravid så jag slapp bära alla kassa hem, även att hon beställde en grön ;)  Den är ju så himla underbar! Vagnen i ena handen och sen kärran rullandes bakom i den andra handen.Det går så mycket lättare att handla!

När jag kom hem så såg jag att jag hade en jäst som skulle gå ut om nån dag så jag passade på att sno ihop ett bullbak. Hade även mandelmassa i kylen så jag passade på att prova ännu ett nytt recept.

Dom blev goda, men nästa gång ska jag göra så dom smakar lite mer :)



Jäsning nr 2..



Mandelmassa, marsankräm och vaniljfyllning - Penslade med smält smör och doppade i strösocker!

Hojta till om ni vill att jag ska lägga ut receptet :)

Nu ska jag nog ta och lägga mig i ett bad.


Go'kväll, pöss!


Vår-väder


Idag så tog vi sovmorgon, halv nio vaknade jag. Men bönan var redan vaken och pratade massa med sin Herr Anin (hennes snutt-kanin)

Vid tolv tog vi en prommis ner på stan. Köpte ett par skor åt bönan sen så gick jag på ett möte, sen tog vi bussen hem för jag fick skavsår när jag gick ner. Typiskt! blir ju så när man inte hunnit gått in skorna.




Bönan sitter och myser ute i mormor och Leifs stuga <3

Nu ska jag lägga mig i soffan och bara glo på tv:n, och en tips till er som jag alltid brukar göra här hemma är att jag diskar i pauserna. Pauserna känns då som bara som dom är i några sekunder, plus att disken försvinner.


Pöss!



Heldag hos farmor och farfar


Redan imorse vid halv nio klädde jag på bönan och gick ut på en prommis. Så himla fin väder det har varit idag!
Vi gick en sväng, sen förbi maxi och köpte med en smörbulle/kaka (kommer inte ihåg va den heter) som vi tog med som fikabröd till min farmor óch farfar. Så vi har varit där hela dagen, ända till klockan fyra.

Det har varit full fart på Nea, myst med gammel-farmor och farfar (egentligen heter det väl mammas farmor/farfar, men de är så krångligt att säga) Jag hjälpte farmor att färga håret och medans så busade nea med farfar. Vi har haft det så mysigt!

Vi fixade och donade även på deras lilla bakgård och då fick bönan sitta i vagnen med solbrillor och njuta.

Tack för idag farmor och farfar! <3




Hadé! pöss




Onsdag


Neas mormor kom på en snabbfika imorse :) Bönan blev suuuuperglad och ivrig. Mysigt som bara tusan!

Annars har vi bara varit hemma idag, har fått besök idag oxå.. Av en tele2 snubbe som stoppa på mig massa saker, blää känner jag! Ska ringa senare och kolla upp allt så jag verkligen inte kommer få betala något. Man fick prova på gratis internet och sånt i en månad. Men jag litar inte på dom nissarna!

Nee nu ska jag plocka lite som vanligt ;D haha!

Hare bra! pöss



Älskar dig <3






Ny vecka


jag hade iaf superkul i lördags, var både på august och gossip. Träffade många vänner man inte sett på ett tag!

Tösen hade det jättebra hos sin pappa, hon hade varit snäll och inte krånglat nått fast det var andra gången hon sov där :) Hon är så snäll min lillgroda <3

Idag blir det en prommenad i fin-vädret, plus lite pyssel här hemma.


See you later! pöss

Så arg!


Ibland blir jag bara så arg och besviken på vissa person som lägger ut inlägg på andra personer, lixom bara blottar ut dom för alla andra.. Till personer som man inte ens vet vilka dom är..

Jag tycker att man kan hålla sig till att berätta saker om sig själv och sitt barn osv men att uppge att en person beter sig si och så..

Jag blir bara så arg, man gör inte så!!!
tänkt va andra ska tycka och tänka om den personen, en helt fel uppfattning! Den här personen gör sitt bästa och är helt omedveten om att en annan person "snackar skit och trycker ner" en själv..

Jag ska fasen säga åt den här personen att läsa din blogg så den sj'lv får se vad du håller på med!

Inte OK tycker jag!

Det är så jag nästan kokar av ilska!!!!!!!!!!




Fredagsmys


Idag åkte vi till buspalatset en sväng med syster/moster. Nea tycker att det blir roligare och roligare för varje gång vi åker dit. Idag så kröp hon runt som en liten dåre helt själv. Följde efter en liten pojk som kanske var några månader äldre :) Sötpruppen min!

Sen så har vi bara tagit det lugnt här hemma.. skönt!

Lillgrodis blev tydligen lite lat idag när hon lekte runt, Jag höll på dö av skratt när jag såg henne så här:

 



Vilken stil hon har min tös <3

Snart blire fruktsallad och glass med syster och Erik :)


Hare,pöss




Snart helg..

Fredag idag och för en liten stund sen så snöade det lite :S Blää! Jag som hade hört att det skulle bli fint väder idag så jag och lillgrodis kunde ta en prommenad ner till lillfjärn och mata ankorna.
Igår blev det bara en kort prommis eftersom det började regna precis när vi kommit ut.

Ska städa imorgon ist för på söndag, för imorgon ska Nea sova hos sin pappa och jag ska nog gå ut med syster och kanske några från min gamla klass :) vi får se hur det blir, men det ska bli skoj!
Tösen kommer nog ha det så mysigt med pappsen sin.

Igår var Nea så himla go. Hon gav ut gratis pussar, kramar och alltid när hon satt i mitt knä så la hon handen i min nacke och började snurra nackhåret. Go´rumpan min <3

Ne nu ska jag diska undan och klä på mig.




Puss Puss <3 Älskar dig!



plopp!

Hej Svejs!

Nu har tösens tredje tand kommit fram, vänster framtand :) Hon är så söt! Imorse hackade hon tänder och gnisslade som bara tusan. Måste kännas konstigt för henne skulle jag tro.

Vilket skitväder det är idag då jämfört med igår, om det slutar regna ska vi nog ta en prommenad senare.

Nee nu ska jag ta och diska och tvätta en maskin.

Bjuder på en bild idag också :)



Hare bra så länge, pöss!




Bullbakardag!


Imorse gick jag ner och handlade när tösen skulle sova första svängen men precis när vi kom in på ica så slog hon upp ögonen och blev klarvaken. Hon tycker nog att det är j'ttespännande att handla för hon tittar runt och bara ler och skrattar. Go´rumpen min<3
Påvägen hem somnade hon igen och sov i nästan 2 timmar!

Så när hon låg ute i vagnen passade jag på att sno ihop bulldegen, provade ett nytt recept idag. Degen stod och jäste kanske lite för länge :D hann inte riktigt med att baka ut den för tösen levde loppan och jag jag ville ju inte ha bulldeg och mjöl i hela lägenheten efter att behövt jagat henne. Så när hon somnade igen så passade jag på att baka alla bullar. Degen jäste typ 1 ½ timme ist för 1 timme, kanske därför bullarna blev väldigt degiga, men inte fasen klagar jag ;D finns ju inge värre än äckliga tööööör´bullar.. Haha!

Glömde ta bilder :( men nu ligger det iaf sex bull-påssar i frysen.

Nea har legat i sin säng och pratat i över en timme nu. Tror hon berättar go´nattsagor för sin favo-Kanin :) vill absolut inte sova!



Flörtar med kameran <3

Hej svejs!



RSS 2.0