Kräääääkmomma!



Jag har världens sötaste kräkis till dotter.. idag har jag måstat bytt kläder på Nea minst tre gånger! Det är sjukt vad hon kräks.. Hela tiden! Vet inte vad ja ska göra.. på bvc säger dom att de inte är nån fara så länge hon går upp i vikt och de gör hon ju som tur är :)

Varning för äckelbild ;D



Älskar dig så otroligt mycket <3



Drygt..

Ja typ hela förmiddagen har jag försökt fixa föräldrapenningen på försäkringskassans hemsida men jag blev bara mer å mer förvirrad och förbannad efter varje nyttt försök att hitta dit jag skulle.. jag prova att ringa flera gånger för att få hjälp via telefon men inte fan gick de nå bättre.. Till slut fick jag hjälp av min kusin Ida som guida mig lite. När jag väl hamna på rätt "linje" så hade jag plats 417 i telefonkön.. hyffsat chockad jag blev då! Men som tur var (de enda posetiva jag kan säga om f-kassan just nu) så kunda man uppge sitt mobilnr så ringde dom upp när de va ens tur. Så nu har jag ändrat så jag bara tar ut halvdag varje söndag. Skönt att få de gjort!
Nu måste jag bara ändra bostadsbidraget oxå :/ orkar inte, bläää..
Det är ju så himla krångligt med alla dessa papper hit å dit! och man vill ju inte fylla i fel så man blir skyldig att betala tillbaks..

Nu har jag iaf hittat några adresser till dom jag ska bjuda på Neas dop :) åh jag letar efter nått bra recept på nå fikabröd som jag kan baka.. typ långpannetårta lr liknande! å kakor hade oxå varit roligt att baka själv men jag kan inte bestämma vilka sorter jag ska göra :) förslag?

Snälla hjälp mig å komma på nått gott som jag skulle kunna baka? :) bomba mig med förslag!




Här lär sig Nea hur man ska hålla huvudet upp av sin kusin Ebba <3



Nej jag vill inte..

Uschaa!! tror att jag håller på bli förkyld :( imorse så hade jag lite ont i halsen och va lite snorig men nu har de gått över. Hoppas inte de kommer tillbaka! Åh Nea verkar oxå lite småkrasslig så vi måste nog in till apoteket idag och köpa näspray och alvedon till henne. Det är ju bra om jag har alvedon hemma tills hon ska ta 3månaders sprutan som de bara är 2 veckor kvar till :S Gud jag tycker så synd om henne, men de kommer nog gå skitbra!

Inatt var Lillstumpan inte så sugen på att låta mig få sova. Runt elva vaknade hon men somnade ganska fort om men sen vaknade hon igen vid halv ett och bara skrek å skrek.. jag höll på att bli tokig, för jag ville verkligen få SOVA! men efter att både hon och jag kämpat på så somnade hon tillslut efter att jag gett henne mat..

Åh jag längtar tills senare idag för Neas Dopinbjudningskort har kommit (hoppas jag) Dom är så himla fina! :) jag måste lägga ut ett kort på dom sen. Så nu måste jag bara leta rätt på allas adresser och börja skicka iväg dom för de är ju snart dags lixom. Åh hör här! Neas pappa ska vara med på dopet.. Kul för henne :)

Näee nu måste jag ta å ringa till försäkringskassan och få hjälp av dom å ändra min föräldrarpenning. Jag och Carro har ju fått en litet extrajobb varje söndag :)

Puss & Kram


Söndagsmyyys

Fyttibubblan va gott de va med nybakt bröd och oboy till frukost! varma scones med ost på :) jag kan bara säga Muuuums i kulan! Vi har bara myst i soffan och tittat på sf-kanalen hela dagen.. Man måste ju få ha sånna dagar oxå. Men jag har iallafall betalat hyran, fixat bank ID och pratat med folksam om en försäkring åt Nea.

undra vad man ska stoppa i sig till middag idag då?! jag va nära att beställa mat med syrran från stan men jag måste verkligen hålla hårt i min pengar om dom ska räcka till mat å blöjor nästa månad. Åh de är ju marknad nästa helg och jag vill ju kunna köpa nått till min lillgrodis.

Helgen efter det ska tösen mysa med mormorn sin så jag får gå ut och fira att jag blivit mamma :) Jag har ju inte varit ut sen jag blev gravid så jag ser fram emot att få umgås med alla kompisar som man inte har haft tid att träffa den senaste tiden. Det ska bli så kul :) Bara att gå in på systemet och se allt nytt som kommit ut, alla olika smaker å så :) men mest av allt längtar jag efter en kall heineken.. Det känns lite själviskt men jag måste få ha min egentid oxå! men jag kommer nog ångra mig dagen efter å säga att jag aldrig mer ska dricka ;D men jag har sagt att jag inte ska dricka mer än fyra öl första gången. Jag måste ju mjukstarta.

Nu har min älskling vaknat så nu måste jag sluta!
Hare tills vidare.

Jag bjuder på två till magbilder. En vecka innan hon föddes :)



Go´morgon

Nea har precis somnat om så då passar jag på att sitta här :) men de blir bara en snabbis för jag måste stoppa i mig frukost oxå. Imorse vid halv sju så vaknade jag av att både nea och jag var täppt i näsan :/ de har försvunnit nu så jag hoppas verkligen att jag slipper förkylningen. Det är så mysigt att sova över här i Rogsta. Jag och nea trängs i en 80:s säng å när vi vaknar går vi in till Carro och Ebba å myser med dom i deras stora säng :) Brorsan låg å snarka som en tok idag så vi gick ner till stooooorsoffan istället å nu tittar vi på emil i lönneberga.

Åh nu blev jag sjukt sugen på scones, så nu blir det till att baka liten kaka! Muuuuums i kulan! ;)

Det kommer mera efter frukosten :) hej då en snabbis!




Här va jag inte så stor :) va nog vecka 15-16
(åh om ni har lagt märke till ringen på fingret så var lr är jag inte förlovad. Mina händer svällde så jag kunde bara ha den på vänsterfingret :P de är min gammelmormors förlovningsring)



Här var jag däremot mycke större ;P ENORM kan man säga! Här var jag i slutet av vecka 39

Hejsan Hoppsan!

sorry för att jag är dålig på att uppdatera, men jag har inte internet hemma hos mig (har inte hunnit skaffa de än) så jag kan bara uppdatera när jag är hos brorsan å carro!

Vi var på bvc häromdagen och vägde å mätte. 11 veckor gammal vägde hon 5,9kg och var 63,5 cm lång :) gud så hon växer min go´jänta :) åh jag var på Åhlens efteråt för jag tänkte kika efter ett par vantar åt Nea men de slutade med att jag köpte en shiiiiiiita mysig björnmössa och ett par lurrviga höstbyxor åt henne. hon är sååååå söt i dom <3 De börjar ju bli så himla kallt så nu gäller de att klä på dom små så dom inte fryser :)

Vi sov hos syster/moster Lisa å Erik inatt och myste en massa.. Såg på filmen Remember me igår och både jag å syrran grät i slutet.. (syrran grät ett antal fler gånger oxå.. hihi) men den var sjukt bra!

Jag ska försöka få till bloggen snart oxå så den blir snyggare :) ja kan nog inte få den bra själv men jag vet en som är duktig på sånt här som får hjälpa mig ;D hihi.. men nästa inlägg kommer nog imorgon redan ska ni se :) åh då kanske jag hittar nå bilder på mig oxå som jag kan lägga ut!

kram kram på er alla


min lilla griiiiizlybjörn ;)


Välkommen!

Ja nu ni, har jag oxå skaffat blogg. Helt otroligt :)
Men Sara heter jag och är 20år och bor i hudiksvall. Jag är en ensamstående mamma åt en underbar tös vid namnet Nea som är 2½ månader gammal.

Men i alla fall så kommer det nog ta några inlägg innan jag har fått in tekniken med allt de här.. just nu ser jag ut som ett frågetecken :D haha.. nu måste jag kika på Livet på BB! sorry att de blev så kort inlägg men imorgon kommer de mer smaskigt att läsa :) jag ska bland annat skriva om min förlossning om någon vill veta hur den var?!

Åh tusen tack till Carro Norberg som hjälpte mig med detta.. (inte för att de va så hemskt svårt ;P men jag är ju som sagt var inge duktig på sånt här) pöss på dig <3

Hare bra så länge! kram
min underbara dotter Nea

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0