Buuuurrr!



Hej Hej!

nu sitter jag hos syster/moster som ska vara barnvakt medans jag smiter iväg å jobbar en sväng :) tack så mycke för att ni ställer upp moster och Papp-erik (syrrans kille) <3
Vi tog en långprommis hit å äntligen kan jag gå hela vägen utan att byta skor! snart så har jag gått in dom :)

Lillgrodan har lärt sig så mycke nu, hon sitter en kort sväng själv men tippar sen :D har inte riktigt hittat balansen än :D hon har börjat ätit mer "rejälare" mat nu som tex biffstroganoff, spagetti å köttfärsås m.m. :) mums i kulan tycker hon!  gröt på kvällen får hon oxå men sen så äter hon fortfarande av mig:)

Igår åt hon bara en gång på natten. så hon sov från sju till fyra :) jag provade att ge henne ersättning för första gången innan hon somna för de verkar som hon inte bklev mätt på min mjölk så de funkade jättebra! men vissa säger att jag kan börja med välling istället?! men jag vet inte om hon är för liten för de?! nån som har koll? :)

jag vet inte riktigt vad jag ska säga om neas pappa! ibland är han en id*ot och ibland är han "bra".. men han prioriterar allt annat framför henne kan man säga.. han hälsar på henne ibland i ca en timme, typ 2-3gr i månaden. jag vill inte prata så mycke mer om de för då kommer jag bara skriva en massa skit å så.. för jag ska inte ljuga å säga att jag tycker han är en bra pappa! för de är han verkligen INTE! för vi var två när vi beslutade att vi skulle ha barn!

men nog om de, nu ska jag gå å kika så nea sköter sig när moster matar :)

Nu ska jag åka iväg å jobba :) haaa´re!


RSS 2.0